Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Putin jede na tom samém matroši jako Solovjev, Skabejevová, Simonjanová, Peskov a další protagonisté ruské studnice pravdy a moudrosti. Kvalita matroše se evidentně snižuje stejně jako úroveň aktuálních ruských pohádek určených intelektuálně nesmělým jedincům.

1 0
možnosti

Také je jasné, že tady jde o to poštvat proti sobě Ukrajinu a Polsko.

6 0
možnosti
Foto

Naštěstí to krom ruského lidu nikdo nespolkne. :-)

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^ Tyro výroky Putina už jsou úplně mimo. Rusko které přepadlo Ukrajinu, drancuje zde, vraždí, a krade území, prý chrání ukrajinskou celistvost a nezávislost.

5 0
možnosti
Foto

R^Děkuji, jste jeden z mála kdo ten blog pochopil tak, jak byl myšlen.:-)

1 0
možnosti

Jsem zmaten, jako žák Plha.-Tak se tedy hlásím-A jak to běžnému ruskému občanu pomůže? Už mu vlastní země zkvétá? Porodnost stoupá?Těží z reforem- Sociální, zdravotní a důchodové? Muži se dožijí více, jako 60 let? Proč ta Rozvojová země stále obtěžuje?... :-)

1 0
možnosti

Snad Rusko odradí to, že Polsko je členem NATO.

2 0
možnosti
Foto

Vždy píšete výstižneR^, je ťažká doba, bezpečne sa v tejto dobe zrejme necíti nik.Vlastne je reálna vojna za našimi hranicami.

4 0
možnosti
Foto

Velmi reálná, umírají tam reální lidé, muži, ženy a co je nejhroznější i děti.

4 0
možnosti

Diktátor před vlastním koncem sní o zázracích, ve které uvěří jeho věrní a těch jsou nekonečné zástupy, které hrdě položí život za svého vůdce.

Čím větší kraviny polezou z Kremlu, tím blíže je diktátorův konec.

8 0
možnosti

Blíží se doba, kdy bude mnohem jednodušší vyjmenovat, koho Rusko ještě nechrání. :-)

8 0
možnosti

Ja si vzdycky u tehle prohlaseni rikam jak by reagovala generace mych rodicu v dobe normalizace. Protoze moznost informaci v soucasnem Rusku je podobna.

0 2
možnosti
Foto

Nesouhlasím, díky internetu je možnost informací daleko širší, předpokládá to ovšem znalost řečí. Přinejmenším angličtiny.

6 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 10,89
  • Průměrná čtenost 261x
Dědek ročník 1946. Původním povoláním básník a tremp. Potom exulant, starostlivý otec, podnikatel, trochu cestovatel. Nyní důchodce píšící své posledniny. Celoživotní student.

Seznam rubrik